Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Добре наквасеният Уейн едва не отнесъл здрав пердах на чужда сватба. Шефовете на ФА разследват и други национали за участия в системни запои.

Отдавна се знаеше, че английските футболни звезди пият като ливърпулски докери в отпуск. Хитрите богаташи обаче успяваха да се скрият от любопитните медии по време на своите запои.

Е, случваше се някой национал да бъде уловен пред нощен клуб, докато преплита двата крака. След това "жертвите" на папараците лесно се измъкваха с обяснението, че снимката е била манипулирана, така че да изглеждат добре наквасени. В случая с Уейн Рууни никой не може да говори за каквато и да било измама. Капитанът на "трите лъва" се напи до безпаметност след победата над Шотландия и едва не провали дълго организирана сватба.

Твърде много свидетели видяха какви ги върши звездата на "Манчестър Юнайтед", когато е на градус. Самият Рууни предпочете да не се прави на ощипана госпожица и се извини за скандала, който забърка след употребата на много бира и червено вино.

Изглежда, че опитът му да успокои духовете ще се увенчае с неуспех. Шефовете на английския футбол са решени веднъж завинаги да се справят с пияндетата в националния отбор. Тези, които не могат да се откажат от чашката, ще бъдат разкарани. Младите след тях ще трябва да разберат, че вкусната бира и елитният футбол не могат да вървят ръка за ръка.

От английската футболна асоциация (ФА) забраниха на играчите в националния отбор да употребяват алкохол, докато са на лагер - сбор. Нямат право да надигат чашката дори в почивния си ден между два мача на "трите лъва". Феновете също са бесни на Рууни, който се държал изключително просташки на сватбата, която посетил неканен. Английският таблоид "Сън" продължава с охота да разкрива нови и нови любопитни подробности от сватбеното тържество с участието на Рууни и защитника на "Евертън" Джагиелка. Двамата започнали отрано да се черпят с бира, а по някое време Рууни решил да разкваси жадни устни с гроздовия еликсир.

Алкохолният градус се вдигал с всеки изминал час и на Рууни рязко му се доживяло. В този момент покрай него минали сватбарите, които били запазили една от залите на хотела, в който били отседнали и английските национали.

Рууни последвал сватбарите и дори се намърдал на тържеството. Гостите се юрнали да се снимат с него, а той започнал да ухажва две от шаферките. По едно време футболистът налетял дори на красавица, която за зла беда била дошла с мъжа си.

"Гостите не смееха да кажат нищо на нахалника, защото се казва Уейн Рууни. Аз обаче много се ядосах и го заплаших, че ще го нокаутирам", разказва мъжът, чиято половинка се оказала в обятията на Уейн. Администраторът на националите отишъл по някое време да убеждаваи Рууни и Джагиелка да се качват по стаите, но те му препоръчали да върви на майната си.

След като изтрезнял, капитанът на "трите лъва" бързо се усетил какви ги е надробил и опитал да навие сватбарите да не разказват за случая. Това, по обясними причини, се оказало напълно невъзможно. Сега Рууни е поставен на мушката, а шефовете му от ФА разследват и други негови колеги от националния, които също систематично нарушавали режима и надигали бутилката. Нищо чудно скандалът с пияндетата в английския футбол тепърва да се разраства.