Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Аз бях в залата по време на тренировката. На живо нещата не изглеждаха така, както в клипа. Елена е много добър треньор, децата много държат на нея.
Нормално е ден преди държавно състезание всички да са по-изнервени.
Това са редки моменти, треньорката не наранява децата ни и никой няма намерение да се отказва от нея.

Това, което на видеото се вижда като жестоко дърпане на уши, е
по-скоро разтрисане. Всички родители сме виждали как Елена се ядосва на децата, когато те не са концентрирани, защото тя много добре знае какво може всяко едно дете. Не съм се стреснала и за миг, когато това се случи. Дъщеря ми не е стресирана от реакцията на треньорката, а по-скоро от последвалите реакции на медиите.
Смятам, че случаят се преекспонира, излезе сякаш треньорката малтретира децата ни, а това не е така. Аз лично не се съмнявам, че става дума за поръчково изпълнение.

Въпреки шума, който се вдигна, на следващия ден по време на държавното първенство нашите деца се представиха много добре. Класираха се шести от над 20 отбора, можеха и повече, но в първото съчетание точно дъщеря ми изпусна уреда.
После тя ми сподели, че минути преди състезанието в съблекалнята журналисти са я търсили и са разпитвали за нея. Явно това й се е отразило по някакъв начин.