Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Подобрява паметта и концентрацията, удвоява IQ-то и креативността, а при логическите игри всеки отговор е верен

Този медикамент може да промени човечеството, смята известният астрофизик Стивън Хокинг

Хапче, което може да ни направи гении и бе шумно рекламирано от астрофизика Стивън Хокинг, струва само 35 долара. За съжаление фирмата, закупила патента, не смогва с поръчките. В Европа чудодейният препарат се продава само в няколко страни - Германия, Франция и Италия, като трябва да се заяви предварително.

Британският учен Стивън Хокинг е един от тези, които отдавна използват медикамента за стимулиране на мозъка. Той твърди, че откакто го пие, е по-функционален от всякога, а паметта му е много по-силна и по-ясна. Хапчето укрепва главния мозък и създава връзки, които иначе трудно могат да се обединят.

Според него мозъкът е като мускул, който трябва да тренираме, а това става още по-лесно с добавки. Точно както за тялото. 

Астрофизикът е установил, че с хапчето най-лесно подобрява своите умствени способности.

Хокинг поддържа фокусирано мислене на високо ниво и казва, че дължи това най-вече на използването на Brain Plus IQ.

Той не е единственият щастливец,

който има привилегията да бъде един от първите, успели да усетят божествената функция на хапчето.

Спортистът Том Брейди и музикантът Kanye West също са го пробвали и не могат да спрат със суперлативите си за новия препарат.

Те са категорични, че IQ-то им е два пъти по-високо. Както и че нивото на енергията им скача до небето и свързва области в мозъка, за които не са и подозирали.

Андерсън Купър, известен журналист в САЩ, също споделя опита си с Brain Plus IQ. При първия прием на хапчето той усетил действието около 30-ата минута. Казва, че след това се почувствал изключително спокоен и започнал “логическа игра”, където всеки негов отговор бил верен. На 5-ия ден той забелязва,

че има огромна енергия и се събужда без проблем,

въпреки че обича да си поспива. На 14-ия ден всякакви съмнения и скептицизъм изчезнали. Купър с радост установил, че всичко, което преди го е дразнело, вече не било проблем. С лекота контролирал емоциите си. Радвал се на неверотна концентрация и креативност през целия ден.

"Умствената дейност бе невероятна, което е малко плашещо", коментира известният журналист. Той е категоричен, че не е усетил странични ефекти и се чувства абсолютно различен човек.

Бизнесменът Марк Соуза от САЩ също е един от хората, посегнали към новия медикамент. Той е на 35 г. и имал проблеми с нервността и напрежението. Смятал, че е в безизходица.

Кой е отрил революционния медикамент, от какви съставки е направен и има ли странични ефекти, четете в хартиеното издание на "168" часа.