Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Доналд Тръмп абсолютно сензационно отнесе като куцо пиле домат Хилари Клинтън и спечели президентските избори в САЩ. Половината свят реве на умряло, че най-великата икономика в света е поета от непоносим ексцентрик, ксенофоб, женомразец. Наистина ли Тръмп е толкова лош, колкото го описват? Достоверно мнение по въпроса биха могли да дадат хората, които го познават лично. В България има точно такъв човек, който познава Доналд Тръмп от първо лице единствено число.
Невероятно красивата ни миска Жана Янева се гордее с шанса си да комуникира лично с новия президент на САЩ. И в случая не става дума само за едно "Здравейте, може ли да се снимаме?" Красавицата прекарва една незабравима вечер в компанията на милиардера и получава възможността сама да си създаде мнение за ексцентричния богаташ, без да се влияе от знайни и незнайни анализатори.
Всичко за Жана започва с участието й на конкурса "Мис Вселена-България". Дългокраката чаровница го печели без проблем и така си осигурява участие на световния конкурс, който е собственост именно на Доналд Тръмп и се провежда в Лас Вегас.
"Още на летището, като разбраха по какъв повод пристигам,
се юрнаха да ми помагат
с багажа, с хващането на такси. Наредиха се да се снимат с мен. В Америка конкурсът е на особена почит. Тук се нароиха твърде много конкурси за красота и може би затова хората се отнасят с недоверие към тях. В САЩ е различно. Настаниха на 19-ия етаж в един от най-луксозните хотели в Лас Вегас. Сложиха ни охрана, така че
никой да не
може да припари
до нас и в същото време ни пазеха да не излизаме много, много навън. Градът не е особено безопасен за красиви момичета, които са решили да се разхождат сами", разказва пред "168 часа" Жана Янева. Тя е настанена в една стая с представителката на Румъния. Общо 100 красавици от цял свят се явяват на финалното състезание.
"Спечели "Мис Америка" и това едва ли беше голяма изненада. В подобни конкурси винаги се намесва политиката. При толкова много красиви момичета на едно място често се дава предимство на представителките на големите държави", категорична е Жана Янева. По-интересното за нея идва на коледното парти, организирано след края на конкурса. Там отново всички момичета се събират на едно място, а акцентът на вечерта е
пристигането на
Доналд Тръмп
Собственикът на конкурса моментално е заобиколен от десетки бизнес партньори, журналисти, красавици. И въпреки това той си проправя път в тълпата до гостенката си от България.
"Дойде да ме поздрави за доброто ми представяне на конкурса. За моя изненада ме покани и на неговата маса, която беше отделена от всички останали. Там се бяха настанили по-близките му приятели. Поговорихме си доста. Разпита ме за България, като преди това си призна, че не знае особено много за държавата ни. Доста се шегуваше, но в нито един момент не е нарушил добрия тон. Знам какво се говори за него, но личните ми впечатления бяха добри. Един забавен мъж, който не нахалства и не пуска сексуални намеци", категорична е Жана Янева. Тя има пълното основание да даде своята прогноза дали ще бъде успешна президентската кариера на Тръмп.

Какъв президент ще бъде чичо Доналд според красивата Жана - четете в хартиеното издание.