Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евала за малоумната идея за "патрЕотичен Хелоуин"!

Ама да! Така трябва!

Точно Хелоуин съсипа българската православна църква и вярата на българския народ, а не комунистическия режим и принадлежността на мнозинството от митрополитите в Светия синод към Държавна сигурност. Разбира се.

И точно Хелоуин е виновен за чалгата, не всички БЪЛГАРИ, които я слушат и я живеят. Много ясно!

Не някой друг, а именно Хелоуин и "тъпите американци" ни накараха да не се маскираме на Заговезни и да празнуваме тогава.

И Хелоуин е виновен, че беше пълно с кандидати за кметове и общински съветници, които изглеждат като маскирани изроди, но всъщност са си просто изроди без маски.

Също така Хелоуин източи КТБ.

Хелоуин гласува за МВРО, ченгето от ДС Каракачанов, Волен Сидеров и другите жалки #псевдопатриоти.

Тя съседката е "маскирана" със синьо и жълто около очите заради Хелоуин, а не защото мъжът й я бие, но ние "няма какво да направим", защото "това си е тяхна работа, няма да им се месим".

И Хелоуин е виновен за тоталната функционална неграмотност на подрастващите, за пълната зависимост на икономиката от еврофондовете, за ниските пенсии, за откраднатите милиарди, за мутрите в политиката, за "моралния упадък на нацията". Не сме виновни ние, че не можем да научим подрастващите българи да правят отлика между ДОБРО и ЗЛО.

Не! Ние никога не сме виновни. Винаги ни е виновен някой друг. Винаги някоя "зла сила" се опитва да ни обърква работите. Ние сме бели и добри и по време на Хелоуин рязко ставаме православни.

Няма ли един истински българин, който да каже, че ще почне да празнува Хелоуин, когато американците почнат да си закачат мартеници и да тричат кучета, м?!

Хелоуин е един ден в годината. В останалите 364 дни други неща са ни виновни...

Ако една четвърт от тая енергия да се хейти Хелоуин се вкарваше в мислене и в работа, щяхме да сме истински успешна нация.

Засега ставаме само за световни шампиони в Световното по мрънкане.

#ХелоуинПрецакаИначеПрекраснатаНиДействителност

#ЗнаехСи

P.S. Разбира се, Дядо Мраз си е ОК, защото не е американски, а руски. Но виж, Дядо Коледа е друго - той е пълна подмяна на ценностите на православното българско общество!!!