Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

През последните години немедикаментозното лечение се предпочита от много съвременни хора. Тяхното внимание привлече апаратът за борба с патогенните микроорганизми, чийто принцип на действие е генериране и изпращане на електроимпулси, които пресичат развитието на патогените в човешкото тяло. БЕРТ–А1 е биоелектрорезонансен терапевтичен апарат, който представлява елегантна съвременна алтернатива на химическото лечение на вируси, бактерии и паразити, причиняващи някои от най-разпространените заболявания: грип, ангина, пневмония, гастрит, колит, гъбични инфекции и др.

Принципът му на действие е базиран на непрекъснато честотно фокусирано дразнение върху вредните микроорганизми. Използва се свойството на електричеството да въздейства избирателно върху биологичен обект в зависимост от честотата, дори при малкък поток енергия. При извършване на неколкократни терапевтични процедури болестотворните организми умират и се изхвърлят от пациента.

Биорезонансната терапия е алтернативен метод на лечение с доказани положителни резултати. Предимството на метода е, че не се засяга нито една здрава клетка на човека, който го прилага.

Това изобретение е продукт от усилията и дългогодишната работа на много учени. Техните проучвания са обединени и използвани за създаване на апарат, обхващащ целият диапазон от честоти на делене на известните патогенни микроорганизми. След създаването си БЕРТ-А1 е подложен на множество клинични тестове и изпитания за безопасност, съгласно директивите на Европейския съюз за производство на медицински апарати.

Повече четете тук.