Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава облачно време. Сутринта на места в равнините ще има и мъгла, по-трайна в северозападните райони и главно там ще преръмява. Разкъсвания и на облачността и подобрение на видимостта ще има в часовете около и след обяд. Над планинските райони ще е предимно слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°, в югозападните райони до 20-21°. Това съобщиха за „Фокус” от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН) .

Над Черноморието ще преобладава облачно време. Вятърът ще е слаб от източната четвърт. Максимални температури на въздуха: 15°-16°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Преди обяд в по-ниските им части ще има краткотрайна мъгла или ниска облачността. По най-високите върхове ще духа до умерен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра – около 7°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - ще започне да се понижава.