Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Шефката на кампанията на Доналд Тръмп - Келиан Конуей, призна, че републиканският кандидат за Белия дом изостава зад съперничката си от Демократическата партия Хилари Клинтън, съобщи Ройтерс.

Конуей каза, че Клинтън има огромни предимства, включително финансови, които са ѝ дали възможност да похарчи милиони за телевизионна реклама преди изборите на 8 ноември. Освен това за нея агитирали настоящият президент Барак Обама и жена му Мишел, както и един бивш президент, който е неин съпруг - Бил Клинтън.

“Изоставаме”, каза Конуей в предаването на Ен Би Си “Среща с печата” и добави, че предизборният екип на Тръмп ще положи усилия да привлече избирателите, които все още не са решили за кого ще гласуват. Ново социологичческо изследване, направено от тв Ей Би Си, сочи, че Хилари Клинтън води с рекордните за сегашната кандидатпрезидентска кампания 12% пред съперника си Доналд Тръмп. Кандидатката на демократите е достигнала и 50 процента подкрепа на национално ниво сред американците, които смятат да гласуват. Подкрепата за кандидата на републиканците е 38%. Друго публикувано в понеделник изследване обаче показа равен резултат за двамата кандидати за Белия дом.

Проучването на “Инвестор Бизнес Дейли/Технометрика” сочи, че и Хилари, и Тръмп биха получили по 41% от гласовете.