Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Виктор Орбан в интервю за "Полска такмс":

Цивилизацията, произлязла от християнството, и ислямската цивилизация не си пасват. Те не са способни на взаимно проникване, могат да съществуват изключително една до друга. Това не е политически въпрос, а истината на живота. 

Мюсюлманите раждат много хора, повече от европейците, които поставят себе си над всичко, дори над децата. Ако ние приемем голям брой мюсюлмани, то с използване на математиката е лесно да се изчисли как нашата държава ще изглежда след 20 години. Политиците все по-малко чувстват отговорност какво ще стане след 15-20 години, а там, където мюсюлманите са дошли в голямо количество, след 20 години положението напълно ще се промени.

В Европа има страни, които искат да станат мигрантски държави. При това те гледат само на позитивната социално-романтична страна и се стремят да създадат втори Съединени щати, където множеството мигранти създадоха прекрасна страна. Изглежда, че към такова положение се стреми Германия, която изкуствено променя състава на обществото. Немският народ вижда в това нещо велико.