Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм

Мис Исландия 2015 Арна год Йонсдотир се отказва от конкурса за красота Miss Grand International, след като организаторите и казват да отслабне, съобщи "Айслънд Монитър". 

Тя получава съобщение от представителите на собственика на конкурса, в което и казват, че е твърде дебела и е необходимо да отслабне за големия финал във вторник.

Арна сподели, че явно цялата работа е била недоразумение - вероятно поради езикови проблеми и че организаторите се й се сторили страхотни и чакат с нетърпение да работят с нея в бъдеще. По-късно обаче призна, че са й наредили да скрие историята и всъщност не е имало никакво недоразумение. 

"Казаха ми да кажа това за недоразумението, аз наистина съжалявам, че го направих", написа миската във фейсбук, "Имам намерение да се застъпя за себе си, жените по света и хората в Исландия. Няма да позволя някой да ми казва, че съм твърде дебела, за да изглеждам добре на сцената. Аз се отказвам и няма да се участвам в Miss Grand International. Аз идвам вкъщи като победител и най-гордата исландка в света".

Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм
Снимка: Инстаграм