Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пропадна концертът на световната рок звезда Дзукеро в русенската зала „Булстрад Арена“, обявен за 17 ноември, пропадна, съобщиха мениджърите на съоръжението. Според основните организатори, причина за това е изключително слабият интерес към проявата. До този момент са били продадени едва 320 билета. Заради това и продажбата на билети е била прекратена.

Организаторите са очаквали поне 4000 – 5000 любители на Дзукеро да изпълнят трибуните на залата. Според мениджърите на „Булстрад Арена“, залата е била оценена от екипа на звездата, като съоръжение на най-високо функционално и акустично ниво.

Всички необходими условия и изисквания на звездата и екипа му зависещи, от „Булстрад Арена“, са били спазени и изпълнени.

Причината за отлагането на мега събитието е само слабият интерес към него от страна на русенската публика, твърдят от залата. Всеки, който вече си е закупил билет от касата на „Булстрад Арена“, онлайн или друго място, ще може да го върне при условията обявени от организаторите - Жокер Медия, уточнява екипът на залата.