Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Студенти и стажанти ще имат възможността и тази година да се запознаят с международни компании, наложили своето име, както на световния, така и на българския пазар. Събитието, което ще се състои в София и Пловдив е единадесетото по рода си изложение, носещо името „Дни на кариерата“. Провеждането, на кариерния форум предстои, в дните 25-27 октомври 2016г.

Компанията БТЛ Индъстрийз също е заявила своето участие във форума на Техническия университет. Основна цел на БТЛ е привличането на млади и способни кадри, подборът, на които ще бъде извършен от специалисти на отдел човешки ресурси, маркетинг специалисти и мениджъри на отдели, които също ще присъстват във форума. Компанията, специализирана в производството на иновативно медицинско оборудване ще запознае бъдещите инженери със своята дейност и ще разкаже на заинтересованите за обявените свободни позиции, в различни направления.

Тазгодишното мероприятие е организирано от Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на Техническия университет- София. А до момента заявки за участие са подали над деветдесет работодатели, с готовност да приемат в екипите си нови членове от студенти и алумни на Техническия университет.

В програмата на мероприятието е обявено провеждането на общо седемнадесет фирмени презентации, които ще се състоят в две учебни зали в 12-ти блок. За начало е определена датата 25-ти октомври 2016г, а официалното откриване ще започне в 10:00 часа в централното фоайе на блок №12. В Пловдив събитието ще се състои във Филиала на ТУ за осма поред година, от 10:15 до 16 часа, посочват още организаторите.

За тези, които няма да имат възможността да присъстват, но се интересуват от предстоящите презентации, организаторите са предвидили излъчване на живо. Желаещите ще могат да проследят събитието на живо в медиен Канал „На живо ТУС“ в Youtube.

Всяка фирма участва в мероприятието със свой щанд, където правят демонстрации, раздават рекламни материали, събират CV-та на проявилите интерес кандидати, провеждат се кратки интервюта, като по този начин създават професионална атмосфера, мотивираща младите учени да следват мечтите си!

В резултат от участието, с одобрените кандидати ще се проведат по-задълбочени интервюта и ще им бъде предоставена възможността да започнат работа, където да развият своя потенциал и да се реализират професионално.