Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

48-годишен служител на „Съдебната охрана“ беше намерен застрелян в София. С огнестрелна рана в тежко състояние е приятелката му - на 47 години, също съдебен охранител. Версията, по която се работи е опит за убийство и самоубийство, съобщи БНР. Тежкият инцидент е станал минути след 1 часа след полунощ.

По първоначална информация мъжът е стрелял по жената в апартамент, който се намира в столичния квартал "Западен парк". Пострадалата е простреляна веднъж в главата, откарана е в болница, състоянието й е изключително тежко, има опасност за живота й. Мъжът и жената са служители на „Съдебна охрана“ и са живеели на семейни начала.

Сигналът за инцидента е подаден от 18-годишния син на жената. Пристигналият на мястото патрул намира 48-годишния съдебен охранител мъртъв с две прострелни рани в главата и приятелката му – също простреляна. В жилището са намерени два пистолета, които най-вероятно са служебни. Причините се изясняват. Работи се по две версии. Според едната мъжът е опитал да убие жената и се е самоубил, а според другата – извършител на убийството е пострадалата.