Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Биг Брадър, не ме предизвиквай. Знаеш, че мога да направя куп поразии. Знам някои неща и ще ги разкажа. Дори и да не са верни, хората пак ще ми повярват", изрича в изповедалнята Явор Бахаров.

Заплахите на актьора по адрес на продуцента Радо Тушев, който влиза и в ролята на гласа на "ВИП Брадър" се превръщат в едно от най-гледаните събития за годината. От Нова телевизия доволно потриват ръце, че са убили конкуренцията. Шефовете на шоуто също са доволни, че са забъркали толкова шумен скандал.

Изглежда, че единственият губещ е самият Явор Бахаров. Сега той е изправен пред реалната заплаха да не вземе нито лев от 90-те хиляди лева, които са му обещали преди началото на риалити формата.

Адвокатите му продължават да водят

трудни преговори

с колегите си, които защитават интересите на продуцента "Олд скуул" и на самата телевизия.

Първите искат Явор да получи поне 30 хил. лева, колкото са били предвидени за триседмичен престой в къщата. Вторите обаче твърдят, че популярният актьор е нарушил един куп клаузи и не само не трябва да взима, но може и да се окаже, че трябва да дава за грешния си избор да се включи точно в това шоу.

Още преди началото на "ВИП Брадър" си пролича, че Явор въобще не се вписва във формата. Звездата от сериала "Под прикритие" винаги е градил

имидж на бунтар,

който не се съобразява с установените норми.

Изолацията от външния свят допълнително изпили нервите на Явор и той взе поредица грешни решения. Реши ни в клин, ни в ръкав да си тръгне предсрочно от шоуто, точно когато изтекоха 21 дни от престоя му вътре и по договор трябваше да вземе 30 хил. лева от първоначално обещаните му 90 хил.

След това Явор реши да защити имиджа си на борец срещу статуквото и влезе в открит конфликт с продуцентите. С тези си изяви той си спечели имиджа на първия принудително изгонен съквартирант в историята на шоуто в България.

"Престоят ми вътре се отрази тежко на психиката ми. Още в самото начало бях решил да напусна преди края, за да се съхраня психически.

Вътре нещата изглеждат по съвсем друг начин. Нямаш контакт с външния свят и не знаеш как точно са те възприели хората. Губиш представа и за това как трябва да се държиш в определени ситуации.

Играх покер

и мислех, че мога да стана и да си тръгна с това, което съм спечелил до момента", обясни Явор.

Още преди началото на шоуто на него точно и ясно са му обяснени правилата на играта. Открай време вип съквартирантите се разбират за определен хонорар, който обаче не взимат наведнъж още преди старта на шоуто. Логично е всеки да се постарае максимално, за да прибере

пълния размер

на договорената сума. Тоест важи правилото - колкото повече стоиш, толкова повече ще вземеш.

Финалистите не се борят за награда, но пак се радват на победата си, защото са стигнали до последната седмица в шоуто и ще приберат цялата пачка. Простичка схема с едно важно уточнение. Ако си тръгнеш предсрочно и нарушиш други правила, може и да се разминеш с хонорара. В ефир Явор повтори и потрети, че иска да си вземе само това, което е спечелил до този момент.

"Момчето явно не е чело дребния шрифт в договора си. Там ясно са упоменати санкциите за различните провинения. Явор прояви талант и успя да сътвори почти всички неща, които са му забранени по договор", коментират от екипа на Нова телевизия.

Съвсем естествено в момента той прави всичко възможно да спаси поне част от имането, за което е убеден, че е изкарал с

честен труд

Именно заради адвокатската битка, той категорично отказва да коментира подробности от престоя си в къщата и скандалното си напускане. Яви се само в предаването "Събуди се", което също му беше включено в договора. Актьорът очевидно е твърдо решен да вземе някакви пари, дори и да не му дадат 30-те хиляди, които смяташе за сигурни.

"Истината е, че Явор влезе в риалити формата само и единствено заради парите. Не е тайна, че повечето популярни актьори изпитват затруднения да поддържат приличен семеен бюджет. Новият риалити герой не страда от липса на предложения от шефовете на театри, но там

хонорарите са малки

На хоризонта не се задават и нови сериали, така че офертата от "Брадъра" му дойде дюшеш", разказва човек от обкръжението на актьора.

Сега на него му предстои да изчисти имиджа си и отново да влезе в старата си роля на момче, на което не му пука от нищо. Явор винаги го е раздавал бунтарски. Приятелите го знаят, че обича да седне в приятна компания в градинката на "Кристал" и да пие бира до късна доба. Актуалният тези дни герой сам е признавал, че освен по бирата, изпитва привързаност и към марихуаната. Или поне така беше навремето. Заради тези си интереси той дори имаше сблъсък с полицията. Двама униформени го бяха спипали с известно количество от упойващото вещество и го бяха прибрали в ареста.

"Не се случи нищо чак толкова интересно. Не са ме тарашили. Явно са видели нещо и са решили да действат. След което е ми пратиха писмо от прокуратурата, че случаят ми е

твърде маловажен

и ще остане без последствие", разказа навремето пред "168 часа" Явор Бахаров. Впоследствие той декларира готовността си да скъса веднъж завинаги с марихуаната.

"Пушех само в присъствието на приятели, когато ми е забавно. След това спрях да се интересувам от този тип забавления. Не съм употребявал нищо друго, не ставам за наркоман", кълнеше се Явор.

За връзката му с Луиза Григорова и отношенията му с брат му Захари четете в хартиеното издание.