Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Навсякъде ги сочеха като семейство за пример. Стотиците милиони в банковата им сметка не успяха да ги променят и на йота. Той упорито отказваше да излиза с останалите разглезени звезди и да пиянства до зори.

Тя така и не успя да се сприятели с другите лъскави силиконки и предпочиташе да си остане вкъщи, за да се грижи за децата. Съдбата обаче им изигра мръсен номер и сега семейството за чудо и приказ на футболната звезда Гарет Бейл се забърка в опасна игра с безмилостни мафиоти.

Играчът на „Реал” (Мадрид) и неговата вярна съпруга Ема Рийс-Джоунс нямат никаква вина за неприятната ситуация, в която изпаднаха. Гарет не играе комар, а неговата половинка също няма навика да се забърква в неприятности. Както често се случва в живота, неподходящи роднини ги въвличат в сблъсъка с хора, които не се притесняват да измъчват жертвите си и дори да убиват, когато им накърнят интересите.

Испанските медии отразиха някак постно скандала, но колегите им от Острова

тръгнаха по следите

на сочната плячка

и изкараха стряскащи подробности. Роднина на съпругата на Бейл се осмелил да отмъкне ценна плячка на мафията в Уелс. Въпросният смелчага работел за гангстерите, но явно доходите от престъпна дейност не били достатъчни, за да задоволят ежедневието му. Една нощ начинаещият бандит се промъкнал в апартамент, контролиран от престъпната групировка, за която работел, и отмъкнал препълнен с ценности куфар.

„Вътре са били прибрани кокаин, крадени златни часовници и пачки на стойност около 1 млн. паунда. Крадецът е успял добре да прикрие следите си. Няма го никъде, но неговите роднини не могат просто така да изчезнат от лицето на земята. И мафиотите сега наказват напълно невинни хора за провинението на тяхната плът и кръв”, разказва пред английски таблоид член на фамилията, която е под обстрел.

Първи пострадали бабата и дядото на съпругата на Бейл

Възрастните съпрузи Джон и Ева МакМъри се събудили сутринта и с ужас установили, че семейните автомобили са изгорели като факли. Съседите, съвсем естествено, видели още през нощта огромния пожар и повикали полиция и пожарна. Предпочели обаче да не тревожат възрастните хора, които едва ли биха понесли подобна силна нощна емоция. Полицаите са убедени, че става дума за умишлен палеж, а фамилията на футболната съпруга вече живее в постоянен страх.

Притеснен е дори вторият най-скъп футболист в света. Гарет Бейл излезе около 100 млн. евро на "Реал" (Мадрид) и очевидно има достатъчно пари да оправи бакиите на родата по линия на съпругата. Но на Гарет не му се покриват чужди версии. Което го прави потенциална жертва на закоравелите уелски бандити.

Точно заради това звездата на "Реал" си нае зверска охрана, която да го следва по петите дори по време на пътуванията му с уелския национален отбор. Гардовете не се отлепяха от футболната звезда и в иначе спокойната Виена. В австрийската столица Бейл беше със съотборниците си от националния за поредната световна квалификация. Още на летището медиите забелязаха огромните гавази, които заобиколиха звездата на уелсците и го ескортираха с лъскав автомобил до хотела. След края на мача сценарият се повтори и Гарет Бейл отново влезе в ролята на силно охраняван подземен бос.

За скромното ежедневие на семейство Бейл четете в хартиеното издание.