Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Покрай случая със синия костюм изведнъж стана ясно, че в България имаме изобилие от стилисти и експерти по протокол, а не чух никой да попита тая клета женица има ли експертиза в работата си или не.

Защото, ако си върши добре работата и е способна да защитава интересите на България в Люксембург, Белгия и навсякъде, където е служила (Канада, Белгия, Черна гора, Беларус), хич не ме грее дали има стил или не, щом не е нарушила протокола.

Но ако навсякъде НЕ си е вършила добре работата, не е защитавала националните ни интереси и не е помагала на българските граждани, то липсата на стил е само повод да заговорим за кадровата политика на МВнР, с намерението да продължим да дирим отговори, ане да отмине и това тридневно чудо. Гугъл само подсказва, че дамата се издига от фактуристка на ДАП Пазарджик до главен кадровик на МВнР.

Има очевидно няколко последователни мандата, което се случва само на "любимци" на властта. А тя е очевидно добре с всички власти и това може да значи две неща - или е 1. много послушна и изпълнителна, или е 2. истински професионалист. Та съвсем сериозно питам - Мая Добрева върши ли си добре работата или не?