Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ултрасите на "Левски" продължават упорито да отричат новината, че на 15 октомври ги чака вечно дерби. "Сините" привърженици са категорични, че техният любим отбор излиза срещу "Литекс", който просто си е сменил името на "ЦСКА-София".

Подигравките по тази тема със сигурност нагнетяват напрежението между двата тима, които ще се изправят един срещу друг на ст. "Васил Левски".

"Не е ясно защо мача трябва да го играем като националния отбор. Досега винаги сме играли с "Литекс" на "Герена". Какво ни интересува, че са си сменили името? Това си е ловешкият отбор и не трябва да му придаваме твърде голямо значение", обявиха тарторите на левскарската агитка, с което съвсем естествено

удариха право в сърцето

врага, продължаващ да търси своята идентичност.

И малките деца знаят, че Гриша Ганчев и подчинените му правят и невъзможното, за да наложат "ЦСКА-София" като пълноправен приемник на фалиралия на 9 септември оригинален ЦСКА. Част от "червените" привърженици отказват и до днес да припознаят новия отбор и лепят лепенки по спирките: "Литекс" не е ЦСКА".

Вътрешноведомственото напрежение

умело е използвано

от ултраси и шефове на "Левски", които ще направят необходимото, за да разконцентрират врага преди толкова важния и за двата тима мач. Победа за "сините" ще бъде добре дошла за новия собственик Спас Русев, който обеща светло бъдеще след стъпването си на "Герена". Триумф за "червените" пък ще е силен коз за Гриша Ганчев в опитите му да сплоти привържениците и да ги накара да се върнат на стадиона.

Залозите са високи и е нормално играчите да си нанасят удари под кръста. Още повече че при победа в дербито "Левски" наистина ще придобие достатъчно самочувствие

да поиска титлата

от хегемона в първенството "Лудогорец".

Затова и на "Герена" не се уморяват да мислят нови и нови психоатаки по адрес на софийския си конкурент. Повод за поредния скандал стана материал в официалния сайт на "Левски", в който "ЦСКА-София" беше изписан с малки букви и без емблема.

"Нормално е от "Левски" да се опитат да ни унижават преди мача на 15 октомври. Всячески се опитват да ни покажат, че не са припознали този отбор за вечния им съперник.

Ще ги бием на ст. "Васил Левски" и подигравките ще секнат", коментира ситуацията бившият играч на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла.