Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Борисов откри пристанището в Черноморец, но не каза кой ще е кандидатът на ГЕРБ за президент.

"Не е правилно, цяло лято ви казвам, че когато дойде време за президентски избори ще говорим за президентски избори. На втори ще събера актива - кметове, общински съветници, депутати, областни управители. Ще им кажа какво мисля и ще вземем решение, заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос дали може днес да каже нещо повече за предстоящото утре събитие в НДК, където ще бъде оповестена кандидатурата на ГЕРБ.

Помолен да сведе поне до двама четиримата вероятни кандидати, които Цветан Цветанов назова вчера, Борисов отговори шеговито: Той Цветанов като го канят всеки ден се чуди какво да каже.

СНИМКИ: Диана Саватева
СНИМКИ: Диана Саватева

Така най-важният политически въпрос страната в момента на коя кандидат президентска двойка ще заложат управляващите остана без отговор и след премиерската визита в Черноморец.

Както "24 часа" вече съобщи, Борисов пристигна сам карайки джипа си, в който бе и кметът на Бургас Димитър Николов. Той остави без отговор още един провокативен въпрос по време на визитата дали Николов ще остане кмет на Бургас. Двамата заедно с кмета на Созопол Панайот Рейзи прерязаха лентата на новото съоръжение,, което на практика функционира от няколко месеца, след което премиерът поговори с рибарите и разгледа съоръжението.