Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Майк Тайсън
Майк Тайсън

Железният Майк ще прекрачи прага на най-известната Къща в понеделник, 3-ти октомври, точно в 20.00 часа, а зрителите ще могат да проследят влизането на легендата и реакциите на Съквартирантите напълно на живо в ефира на NOVA. За престоя си в България Майк Тайсън има кратък списък с изисквания, предимно свързани с храната. Тъй като легендарният боксьор не яде свинско месо, той е помолил организаторите в менюто му да присъстват: печено пиле, сотирани и задушени зеленчуци, сред които гъби, артишок, броколи и зеле. Тайсън е заявил също, че обича супа Мисо и пене със сос маринара. Оказва се, че боксьорът е голям привърженик на индийската кухня, защото сред желаните от него гозби има и много индийски като: пиле Тандури, пиле Тика Масала, както и агнешко или козе къри.

Предпочитаните плодове в менюто на Майк Тайсън по време на престоя му в България са череши, пъпеш, ябълки, круши и банани, а за пиене иска охладена минерална вода, сок от нар, ментов чай с мед, чай от джиндифил и енегийната напитка Black Energy, на която е лице.

Докато нетърпеливите фенове на Майк Тайсън с трепет очакват влизането му във VIP Brother, тази вечер, ще видят новите размествания в пластовете на взаимоотношенията между звездите. Седмична мисия „Очаквай неочакваното” ще изпита търпението и издръжливостта на Ирина, Миглена и Рени. Трите ще трябва да балансират понички на главите си, докато в Къщата се случват напълно необясними неща.

Как на пръв поглед забавната мисия ще превърне Къщата в истинско бойно поле и ще изправи.

Съквартирантите срещу острия език на Миглена, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Довечера ще видим и развитието на отношенията между Жана и Явор. От известно време певицата е

сигурна, че започва да се влюбва в актьора, но тази вечер чувствата ѝ ще бъдат наранени и тя ще приеме тежко позицията на Бахаров. Какво се случи между двамата артисти и защо Жана ще приеме обстоятелствата с дълбока обида, ще разберем още тази вечер.

Жана и Явор; Снимки: VIP Brother
Жана и Явор; Снимки: VIP Brother
Миглена в мисия
Миглена в мисия
Миглена ядосана
Миглена ядосана