Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В Лас Вегас легендарният боксьор поканил на купон 15-ина дами. Само на Мейзер направил неприлично предложение за 10 хиляди долара, но бил смаян от отказа й
     След ареста скандалната миска
ще опише историята си в книга

Анита Мейзер ще опише скандалната си история в книга, след като излезе от ареста. Според нея това е единственият начин истината най-накрая да излезе наяве, тъй като медиите разпространявали какви ли не небивалици по неин адрес, за мъжа й – вече покойник, и за семействата им, научи "168часа" от нейни близки.

Анита е във варненския следствен арест, след като й бе повдигнато обвинение за причиняване на тежка телесна повреда, довела до смъртта на мъжа й Николай Димов. Според нея той починал, след като завързала за врата му свински опашки, които трябвало да скъса със силата на вратните си мускули. На българката с американско гражданство е повдигнато и второ обвинение за предлагане на подкуп на полицай от ОДМВР – Варна. Според събраните до момента данни по втория казус Анита молела смъртта на мъжа й да не стига до медиите, като за това била готова да плати. Служителят на Криминална полиция, който твърди, че му е предлаган подкуп от 10 000 до 30 000 евро, пропуснал да докладва повече от денонощие за корупционната практика въпреки изричните инструкции, че трябва да се реагира мигновено в подобни случаи.

Арестантката видимо е отслабнала - заради стреса почти не се храни вече повече от месец. Може би защото храната е насипана в общи баки. От нея по правило не яде никой освен ромите. Анита хапвала само нещо от донесените й при свижданията храни, но като цяло била на прага на пълното физическо и психическо изтощение.
Тя се оплаквала, че в тясната килия на следствения арест, която деляла с две други жени, вече получавала симптоми на клаустрофобия. От седмици скандалната миска се тъпчела с антидепресанти и обезболяващи. Заради обездвижването все по-често й се виело свят. Започнала да вдига и кръвно заради натрапчивите лоши мисли.
Името на Анита се завъртя в публичното пространство и във връзка с риалити формат по една от националните телевизии. След като журналисти успяха да я натикат в къщата на “ВИП брадър”, те решиха, че поканеният Майк Тайсън идва заради нея във въпросното предаване.
"168 часа" установи истината зад легендата за близкото приятелство между Анита и световната боксова звезда. Преди години Майк Тайсън и свитата му – приятели и охрана, купонясвали в хотелски апартамент в Лас Вегас. Като част от забавлението били поканени 15-ина дами, между които и Анита. 

Как миската се е запознала с Тайсън и какво предложение и направил той четете в хартиеното издание на "168 часа".