Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Млада русенка, която вбесена вдигнала блузата и показала на публично място гърдите си и нейния приятел, влизат за по 4 месеца в затвора, реши Темида.

Според съда, двамата любовници в съучастие са извършили непристойни действия на публично място, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Екшънът се разиграл на 2 август пред бърза закуска „Трепач" в Русе. Според съда, младежът с инициали А.Б., в условията на опасен рецидив, в съучастие като извършител с гаджето си, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Той крещял, псувал, обърнал маса и счупил поставените на нея стъклени бутилки, отправял обиди и нанесъл удар. Младата дама пък съвсем се „разпищолила”. Жената с инициали М.И.А., също крещяла, псувала, обърнала маса и счупила поставените на нея стъклени бутилки. Освен това, тя шокирала околните, като си вдигала блузата и показвала гърдите си, отправял обиди и нанасяла удари. Двамата хулигани получиха от съда в Русе наказание „лишаване от свобода" за срок от 4 месеца, което следва да бъде изтърпяно в затворническо заведение от закрит тип при първоначален строг режим.