Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Диана Иванова по време на общото събрание на "Левски" на 30 август. СНИМКА: SPORTAL.BG
Диана Иванова по време на общото събрание на "Левски" на 30 август. СНИМКА: SPORTAL.BG

Съвсем скоро "Левски" ще има нов изпълнителен директор. Работещият от 1999 година в клуба Константин Баждеков няма да заема повече тази длъжност. Решението вече е било взето от Спас Русев и сина му Евгени Русев, който движи нещата на "Герена" през последните 30 дни. На мястото на финансовия специалист ще бъде назначена адвокатката на тима Диана Иванова, съобщи Sportal.bg. Всичко ще бъде обявено официално след следващия Управителен съвет на "сините".

Интересното е, че последните години Иванова и Баждеков бяха изключително близки, като движеха нещата в администрацията на клуба.

Дамата, която бе доведена и лансирана от Иво Тонев на "Георги Аспарухов", е наясно с всичко, което се е случило на "Герена" в последните години. Причината за това е, че тя имаше пълен картбланш от Тонев да има достъп до 95% от документите, свързани със "сините".

Новият собственик на "сините" Спас Русев съобщи на всички в администрацията на клуба при запознаването си с тях, че съвсем скоро ще бъде обявен новият изпълнителен директор. Спекулираше се, че това ще бъде синът му Евгени Русев или другият нов представител в Надзорния съвет - Диан Петков. След проведените срещи в последните седмици босовете са решили тази длъжност да бъде поверена на Диана Иванова.