Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Патрик Муратоглу и Серина
Патрик Муратоглу и Серина

Известни, богати, атрактивни и със самочувствие… няма как сестрите Уилямс да не привличат и мъжкото внимание. Но и в тази игра Серина е по-агресивната и всъщност се оказва с много повече авантюри от кака си, която или добре прикрива личния си живот, или просто отделя прекалено много време на тениса. Но и тя не може да се оплаче от липса на обич. Кои са най-известните мъже, замесени в любовни трепети със сестрите?

Григор Димитров - Серина

Официално двамата никога не признават да са имали връзка, но тенисистката категорично показва, че много харесва българина. Засичани са заедно през 2012 г. и медиите се опитват да разберат каква точно е историята им – само приятели, гаджета или част от някакъв любовен многоъгълник, в който Серина и Григор имат авантюра, но пък тя официално е гадже с личния наставник на Димитров Патрик Муратоглу, а той сваля съперничката на Уилямс – Мария Шарапова. Двете дори си разменят нападки извън корта, когато Серина заявява, че Мария трябва да внимава, защото Григор е “с ледено сърце”. А рускинята веднага връща удара с изказването Уилямс да си гледа собствения мъж, който дори още официално не е разведен.

Патрик Муратоглу – Серина

Връзката на Серина с Патрик започва през 2012 г. Тогава той й е личен треньор и допринася тя да вземе три титли от Големия шлем. По това време Муратоглу все още официално е женен и изказването на Шарапова кара медиите да се замислят дали не е много повече от просто треньор на Уилямс. Двамата първоначално крият връзката си, но неведнъж са уловени от папараци хванати за ръка и дори прегърнати. Пред медиите той повтаря каква чест е за него да има възможност да тренира такава звезда, а тя само го хвали колко успокояващо й действа и как я насърчава да е по-уверена на корта.

Ханк Кюне – Винъс

Началото на връзката на голфъра Ханк и Винъс остава в тайна. От една страна по-голямата Уилямс обича да пази личния си живот далеч от медиите, а от друга тогава Кюне е в процес на развод. Но все пак истината излиза наяве. През 2008 г. Ханк и Винъс дори се сгодяват, а в медиите даже се появяват слухове, че очакват дете. Винъс не разкрива нищо, но е факт, че вместо сватба, се стига до раздяла. Ханк се запознава с двайсетгодишна блондинка и вместо за тенисистката, се жени за нея.

Дрейк на мач на Серина
Дрейк на мач на Серина

Дрейк – Серина

Слухове за бременност медиите разпространяват и за Серина. А за баща се спряга не кой да е, а музикалната звезда Дрейк. Всъщност рапърът и тенисистката имат кратка авантюра още през 2011 г., но официално разкриват чувствата си едва през 2015 г. Пет години по-младият Дрейк не крие увлечението си и не само, че често се появява на мачовете на Уилямс, но и не се притеснява да прегръща и целува любимата си пред папараците.

Елио Пис – Винъс

След раздялата с Ханк Винъс отдава всичките си сили и емоции на тениса. Поне докато не среща кубинския модел Елио Пис, който е осем години по-млад от нея. Двамата се запознават по време на рекламни снимки за модната линия на тенисистката. Първоначално никой не се усъмнява в изявите им заедно, защото са винаги по работа, но когато Пис започва все по-често да се появява на мачовете на Винъс, медиите се усещат. А и като че ли влюбените вече са се уморили да се крият – те започват да си разменят целувки дори на корта след мач. Преди дни се появиха дори слухове, че 36-годишната спортистка е бременна от Пис и двамата планират сватба.

Алексис Оханян – Серина

След слуховете, че е бременна, се повяват и такива, че Серина се е разделила с Дрейк и всъщност е гадже с интернет гуруто Алексис Оханян. 33-годишният предприемач, който натрупа десетина милиона през последните години е истинска сензация във виртуалното пространство. Основателят на Reddit в момента инвестира в различни проекти, най-интересният от които е създаването на “храна на бъдещето” – добавка, която ще може да се приема при случай на икономическа криза или изчерпване на хранителните запаси.

На по-малката Уилямс са приписвани връзки и с плейбоя от НБА Амаре Студемайър, с актьора Джеки Лонг, с рапъра Комън, с Брет Ратнър - режисьор на X-Men, “Шефове гадняри” и “Бягство от затвора”, със звездата по американски футбол Кейшон Джонсън.

Как се конкурират сестрите в детството си, четете в хартиеното издание на "168 часа".