Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Ако не забравяте, че скромността краси човека, и се въоръжите с търпение, всички ще разберат и оценят колко сте упорити и ще се убедят, че на вас може да се разчита. Разрешете спор на работното място и ще отхвърлите много от служебните си задачи. Бъдете внимателни при общуване с малко познати хора и не споделяйте плановете си и начините за финансова стабилизация. Не рискувайте без причина. Не се поддавайте на желанието си да пазарувате, без да мислите за спестяванията си. На работното място се справяте отлично със служебните си задачи. Пътуванията и промените са успешни, ако не влагате емоция в действията си. Направете усилие и завършете в срок задачите си. Няма да ви подминат и разправии, ако допуснете финансови загуби, които ще се окажат влияние и на семейния бюджет. Ако сте старателни и усърдни, ще бъдете възнаградени. Предпазвайте се да не предизвикате гнева на вашите колеги.

ЗДРАВЕ Денят ви поднася опасности, свързани със здравословното ви състояние. Пазете се от проблеми със стомаха, жлъчката, панкреаса, породени от лоша храна, преумора или несъгласие с начина ви на живот.

ЛЮБОВ Семейните представители на знака да не създават поводи за ревност. Не си мислите, че имате право да изневерявате, само защото сте били наранени от някоя дума или критика за сексуалните ви възможности.