Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА След като Меркурий е вече в своето директно движение и ви радва, че нямате ограничения, от вас зависи да сте рационални на работното място и въпреки трудностите да приключите със задълженията си успешно. Ако пътувате, бъдете внимателни. От понеделник разберете по-всеобхватните изисквания на Съдбата, свързани с вас, и ще ви стане ясно, че в момента не е време да се захващате с нови задачи и с осъществяването на своите мечти и планове. Съхранете финансовата си стабилност. Не осъществявайте неочаквани и непланирани срещи, свързани с деловите ви планове. Със старите делови партньори подпишете успешен договор и се вслушайте в съветите на колегите и на близките си. Стабилизирайте постигнатото. Не проявявайте агресия, ако нещо не ви допада. Новите предложения за работа преценете добре, преди да се хвалите. Приемете единствено тези задачи, които ви носят приходи само чрез допълнителна работа.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не натоварвайте краката и особено бедрата си с вдигане на тежести при ремонти или в спортната зала. Предпазвайте се от хронични проблеми с бъбреците и пикочния мехур.

ЛЮБОВ Все още не сте готови да направите крачката към обвързване в сериозни отношения и да създадете семейство. Чувствата ви са споделени. Въпреки това не спекулирайте с безкрайните претенции към близките си.