Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата не се впускайте в начинания. Не си внушавайте, че животът ви е объркан, защото тези песимистични мисли са временни. Във вашите възможности е да докажете на колегите си, че сте в състояние да постигнете целите си и да помогнете на тях. От понеделник сте подложени на критика и разправии у дома. Разрешете проблемите в личния си живот. Тръгнете по пътя на духовното си развитие. Трудностите са породени от вашите собствени действия. Чувствате, че сте хванати здраво в капан, заради ваши познати, на които няма как да откажете помощ, но те ви използват, а осъществяването на вашите професионални планове става невъзможно. Въпреки това неприятно усещане осъществете намеренията си и с успех поставете ново начало. В края на седмицата проявете гъвкавост и си наложете търпение, като овладеете емоциите си. Не си внушавайте провали само защото сте надали ухо на слухове.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Не пийте концентрати и не се хранете с животинска храна. Пазете се при ремонт на електрически прибори и работа с тях, за да не се окажете с изгаряния.

ЛЮБОВ Постигнали сте положителни промени в личния си живот. Ако не сте сигурни в тях, вероятно не сте били достатъчно самокритични. За да намерите изход, дайте воля на своите усещания, чувства, емоции.