Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От първия ден на седмицата стабилизирайте отношенията си у дома и се радвайте на хармонията, която сте постигнали на работното място. Подкрепете идеите на вашите колеги. Въпреки напрежението интересни новини, които отдавна очаквате, ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете отговорни и предпазливи. От понеделник приемете предложението за делова среща с висшестоящи познати, които неочаквано ще ви предложат нова работа. Не се колебайте и още в деня кажете, че сте съгласни. Направете и невъзможното, за да започнете с изпълнението на новите си служебни задачи. Ще се натоварите с повече работа, но резултатът е отличен. Ще ви донесе мечтаното признание. Странно защо сте напрегнати и нервни. Склонни сте към нападателно поведение, което ви печели врагове. Наложете си търпени и спокойствие, за да не се изпокарате с всички.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради липсващата хармонията в отношенията, която всъщност не е разрушена, но вие си внушавате, че не сте обичани, болни сте и всички отказват да се погрижат за вас.

ЛЮБОВ Ако има някакви дрязги и неясноти между вас и близките ви, сега е моментът да ги изясните и забравите. Време е да си дадете сметка, че трябва да сте толерантни с интимните си половинки.