Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Първите три дни на седмицата не са лесни за вас. Откажете се от намеренията си да помагате на вашите колеги. Проблемите ви са лесно решими. Заемете се с преките си задължения и ще се убедите, че и привидно страдащите също се справят без вашата намеса. Готови сте на себеанализ, но за изненада на всички сте готови да поемете чужда вина. С тези ваши притеснения и съмнения вредите единствено на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Във ваша полза е да не разчитате на късмета си, защото работата ви спори, а задачите си отхвърляте с удоволствие и лекота. Бъдете отговорни към задълженията си. Не бъдете прекалено разточителни, ако сте решили да дадете официален обед или вечеря заради постигнат успех. В края на седмицата откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, но е зависимо от настроението ви. Възможна е лека депресия. Податливи сте на инфекциозни заболявания, алергични реакции и простуди. Пазете се от травми и порязвания.

ЛЮБОВ Съхранете чувствата си към любимите си хора и не се отказвайте от романтичната среща, заради професионални задължения. Вечер си давайте почивка сред вашите близки. Осъществете уговорените романтични срещи.