Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емилия Пашкулева Кадър: Нова телевизия
Емилия Пашкулева Кадър: Нова телевизия

В грандиозен скандал с полицията бе замесено името на певицата Емилия Пашкулева, която участваше във Фестивала „Пирин фолк” в Сандански, съобщи Нова телевизия. Тя е спряна в нощта срещу вторник от катаджии за проверка.

Според полицията жената отказала проба с дрегер, както и последваща кръвна проба, за да се види дали има наличие на алкохол в кръвта й. Държала се е арогантно, грубо, и дори издрала ръката на единия от униформените при опит да бъде арестувана. Все пак на жената били сложени белезници и тя била откарана в полицейския участък, където останала за 24 часа, докато изтрезнее, сочи официалната информация на полицията.

„Бях пила бяло вино, но по никакъв начин не съм се чувствала зашеметена и неспособна да шофирам”, заяви народната певица Емилия Пашкулева.

„Не е вярно, че съм издрала ръката на единия полицай. Може би той си го е измислил. Те са доста запознати как да направят нещата така, че да са в тяхна полза”, добави още народната певица.

А какви са последствията – книжката на Пашкулова е отнета за период от 2 години и е наложена глоба от 2000 лева за отказа за проба с дрегер.