Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Популарните актьори Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров пристигат на 14 септември в Русе. Ден преди старта на новата учебна година, те ще представят пред русенската публика в Канев център комедията „Спанак с картофи”.

Продуцентската компания на артистите „Три Беарс Ентъртеймънт“ е партньор на Фонд "Математика на бъдещето" и подкрепя инициативите му. Затова, процент от средствата, събрани от продажбата на билети, ще бъде дарен за дейността на Фонда. Русе е сред 29-те български града, включени в програмата на есенното турне на „Три Беарс Ентъртеймънт“. Внушителният по мащабите си театрален тур започва на 2 септември от Пловдив и ще продължи до 14 октомври.

С есенното турне „Три Беарс Ентъртеймънт“ стартира инициатива за изключване на мобилните телефони по време на театралните представления. За целта, всеки зрител ще получи флаер с призив „Гледай театралното представление, а не телефона си, защото светлината на дисплея пречи на актьорите и на зрителите“. А след всяко от представленията в есенното турне, актьорите ще се срещат с публиката и ще раздават автографи на специална лимитирана серия фен картички.

Най-касовата комедия на продуцентската компания – пиесата „Спанак с картофи“ на Золтан Егреши (режисьор Богдан Петканин) - „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена, за да „изкара“ на бял свят неподозирани до този момент емоции и чувства.