Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Полицаите в Сандански разкриха крупна афера с краден автомобил БМВ. Ченгетата проследиха цялата схема и арестуваха известен в Сандански застраховател и майстор на автомобили, направили истинско показно на това как действа подобна схема.
Аферата тръгва от София, откъдето съобщават за изчезнал луксозен автомобил БМВ. С джипиес устройство е открито, че колата, която изчезнала на 26 август на 27 се намира в Петрич. Полицаите в Петрич започват спешни действия за арестуване на возилото, блокират пътищата и спират десетки автомобили за проверка, научи Struma.com.

Когато въпросното БМВ се появява, отпред с пилотна кола Мерцедес Е класа се движи застрахователят Иван Й, който е зет на популярен фалирал бизнесмен в курортния град. Двете коли профучават покрай полицейския патрул на входа на Сандански, ченгетата ги преследват и виждат, че колата спира пред гаража на майстора на автомобили Кирил Атанасов. Не след дълго на мястото пристигат и полицаите.

При отваряне на автомобила регистрационните табели са намерени под стелките. Така преследването завършва с арест на майстора и застрахователя. Започва разследване. Според запознати арестуваните отдавна се занимавали с кражби на автомобили, присъствието на застрахователя в схемата, обаче отключва и версията за застрахователна измама. Работата по аферата предстои.