Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Ще ти вгорча живота" - така заплашил Христо Стоичков фоторепортера Борислав Трошев, когато нападнал екипа на в. "България днес". Това разказа журналистът пред Нова тв.

Футболната легенда се саморазправи грубо с екипа на вестника, отишъл да снима сватбата на дъщеря му Христина Стоичкова и Лука Белич.

До късно снощи фотографът и шофьорът Петър Симчев, който си е извадил медицинско, понеже бил ударен от Камата по устата и по окото, са давали показания в полицията в Етрополе, която продължава да разследва случая.

"Моята работа е да снимам и това правих през цялото време. В същото време Христо Стоичков се появи с негов приятел", разказа Трошев.

"Седях в колата, той дойде при мен, отвори вратата и започна да ме налага, да псува и да вика", върна лентата нападнатият Симчев. Стоичков му искал ключовете от колата. Викал му "Отвори вратата" и го псувал, докато го удрял.

"Излез навън", чува се да настоява Стоичков към заключилия се журналистически екип, става ясно от видео, направено от Тошев. Клипът, който бе излъчен в предаването "Събуди се" на Нова тв, документира края на скандала.