Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Науката създаде природен продукт с уникална сила. Тя е резултат от комбинирането на две мощни съставки, които взаимно допълват действието си. И двете са познати от древността и прецизно изследвани и проверени в съвременната медицина. Става дума за висококачествени стандартизирани екстракти от хрущял от акула и котешки нокът – две биологично активни съставки, които успяват да противодействат ефективно на едни от най-зловещите болестни поражения върху човешкото здраве.

Редица заболявания се характеризират с неоваскуларизация, т.е. развитие на нови кръвоносни съдове и нарушен имунитет. Не само раковите образувания растат, защото индуцират развитието на нови мрежи от кръвоносни съдове в организма, които ги снабдяват с хранителни вещества. Някои очни заболявания като диабетна ретинопатия и дегенерация на макулата, също се характеризират с разрастване на нови кръвоносни съдове вътре в окото, и тъй като те растат на неподходящо място, може да доведат до слепота. Този процес е налице и при други състояния – артрити, псориазис, регионален ентерит (болест на Крон, възпаление на лигавицата на червата).

Съдържащите се в Неостат висококачествени стандартизирани екстракти от котешки нокът и хрущял от акула модулират имунния отговор на организма и неоваскуларизацията. Неостат потиска химичните реакции, водещи до неоваскуларизация. Едната съставка директно потиска TNF?, индуцираната неоваскуларизация и патологичната пролиферация на ендотелните клетки, а другата съставка има анти- TNF? активност. Синергичният ефект на двете съставки постига ефективно потискане на неоваскуларизацията. Неостат потиска развитието на раковите клетки посредством индуциране на апоптозата (програмирана клетъчна смърт) и чрез потискане на неоваскуларизацията и лишаване на туморите от източник на хранителни вещества. Модулира имунния отговор. Неостат също инхибира медиаторите на възпалението и нормализира пропускливостта на кръвоносните съдове. Неутрализира свободните радикали.

Специалистите препоръчват прием на Неостат при злокачествени заболявания, ревматоиден артрит, псориазис, при някои очни заболявания – диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата и неоваскуларна глаукома, за стимулиране на имунната система, като общоукрепващо и тонизиращо средство.

Препоръчва се 3 пъти на ден по 1 капсула след хранене. Дозировката е индивидуална и може да се адаптира според тежестта на заболяването. Неостат може да се комбинира с други средства.

Неостат е природен продукт и е практически безвреден. Има добра поносимост и при продължителна употреба.

За консултация с лекар можете да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София, 1202, ул. Цар Симеон 52,

тел. 02/ 983 62 03,

e-mail: [email protected]

www.borola.com

или да поръчате онлайн на www.momo.bg