Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата възстановете хармонията в отношенията си, защото е особено важна за успеха ви. Новите възможности за изява ще се появят сами, без да ги търсите, но грабнете шанса си преди 31 август заради започващото ретроградно движение на Меркурий. От понеделник потърсете начин да отстраните грешките, които сте допуснали. Не е във ваша полза да рискувате. Разчитайте на интуицията си и ще преодолеете трудностите. Не проявявайте свръхчувствителност към критиката и я приемете, за да не развалите настроението на колегите си.

На работното място с повече усилия се справяте успешно със задълженията си дори и ако са неочаквани и спешни. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви провалят, преди да сте подготвили тяхната реализация.

ЗДРАВЕ Здравето ви е изцяло зависимо от настроението ви. Не допускайте да ви обземат песимистични мисли, които ви вредят и не ви позволяват да сте в хармония със себе си. Спортувайте и се предпазвайте от преумора.

ЛЮБОВ Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната ви половинка. Сърдете се на себе си, ако го позволите. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот със странични хора.