Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Не забравяйте, че в петък и почивните дни е във ваша полза да се изявите като добри професионалисти. Потиснати сте и склонни към пропадане в лапите на депресията, което може да избегнете с упорита работа. .Ще отхвърлите повече от планираните служебни задачи и ще сте доволни от себе си. Каква по-добра награда от тази преди ретроградното движение на Меркурий и забавянето, което ви налага! От понеделник трудно ще избегнете новите срещи и запознанства, които категорично няма да са подходящи за вас. Не се ядосвайте заради чужди грешки. Променете отношението си към вашите некоректни колеги. Запазете спокойствие дори и ако ви вдигнат скандал, че не знаете какво губите, като ги дистанцирате. Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите, защото са породени от непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Наложете си спокойствие. Напрежението ви вреди, но си го създавате сами, защото не сте убедени, че не ви дебне някоя болест с тежък финал. Пусти самовнушения! Избавете се от тях!

ЛЮБОВ Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията с интимната си половинка, възникнали без причина през тази седмица. Не са изключени нервни изблици заради невъздържаното ви поведение.