Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Начинанията ще бъдат успешни, ако не капризничите и не проявявате агресия спрямо колегите си. Проявете упорство и не проваляйте плановете си за първите три дни от седмицата. Във вашите ръце е успехът ви. Работете упорито и ще ви изненада заслужено признание. Не вземайте прибързано важни решения. От понеделник се подгответе за трудности. Не сте склонни да провеждате делови разговори. На работното място бъдете концентрирани в задълженията си. Ще се наложи да помогнете на ваш колега, но преценете дали помощта ви ще бъде оценена и дали няма след време да ви мъсти, че сте му подали ръка. Не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите след сряда, когато Меркурий е вече в своето ретроградно движение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно и сте в отлична форма, въпреки това, ако не внимавате, песимистичното настроение ще прерасне в депресия. Заредете се с оптимизъм, за да не се разболеете.

ЛЮБОВ Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Силните емоции заради интрига, предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор.