Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Складът е добре зареден със стоки от всякакви "марки".
Складът е добре зареден със стоки от всякакви "марки".

След склад, натъпкан с ментата на престижни марки, служители на икономическа полиция в Бургас намериха и мястото, където стоките "се произвеждат".

В следващия етап на спецакцията са открити машини за щамповане на търговски марки, както и чувал с различни брандове, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Преди това в склада в Южната промишлена зона в близост до "Меден Рудник", нает от 46 годишния Стефан С. от Харманли, полицаите са изброили на 3800 раници «Адидас», 690 чанти «Пума», 960 чанти «Конверс», 180 чанти «Найк», 420 дамски портфейла «Майкъл Корс», 29 мъжки чанти «Луи Витон», 70 мъжки чанти «Майкъл Корс», 14 колана «Дизел», 110 чанти «Кевин Клайн» и 11 чанти «Прада».

При проверката освен обема на артикулите, съизмерими с размерите на голямотонажен контейнер, е открита и стока, по която липсвали изписани имена и лога на чужда търговска марка.

Има основание да се предположи, че необозначените артикули са щамповани на машините с предпочитаните от клиента лога и търговски марки, коментират от полицията.

В склада е намерена и пакетирана стока за продажба на клиенти. Фирмата на търговеца Стоян С. от Харманли предлагала, чрез интернет сайт стоките с чужда търговска марка без съгласието от притежателя на изключителното право, категорични са от полицията.