Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Събрани са достатъчно доказателства, прокуратурата ѝ повдигна обвинение за убийство по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда Има събрани доказателства, че Анита Желева, известна като Анита Мейзер, е причинила смъртта на мъжа си Николай Димов по непредпазливост вследствие на умишлена средна телесна повреда.

Това каза говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров на извънреден брифинг в понеделник. Смъртта на 40-годишния културист от Варна Николай Димов е най-обсъжданата тема в града. Появиха се няколко версии, между които умъртвяването му имаше много нюанси - Анита и Николай на екзотично място заклан, вързан Анита Мейзер е била винаги с много предизвикателен вид. със свински Николай се радвал на нейното внимание и на обществени места. опашки, удушен Прокраднаха се и куп пикантерии около любовните възможности на Анита Мейзер.

Малко повече от 24 часа след убийството полицията съобщи, че извършителят е Анита Мейзер. Обвинението срещу нея бе внесено веднага след свикания брифинг в понеделник. Че е много вероятно убийството на 40-годишния културист и бивш охранител Николай Димов да е станало по непредпазливост, загатна по-рано директорът на националната полиция, главен комисар Христо Терзийски. Говорителят на Варненската окръжна прокуратура Радослав Лазаров бе кратък в изказването си. Той обяви категорично, че има събрани доказателства за деянието на Мейзер. Самата тя е задържана. Причината за забавяне на обвинението била, че адвокатът на Мейзер имал ангажименти.

“Обстоятелствата, при които е станало убийството, са предмет на разследване. Димов не е бил заклан, но точната причина за смъртта е предмет на назначената експертиза. Прокуратурата не се ангажира със срок за резултатите. Наказанието за подобно престъпление е лишаване от свобода от 2 до 8 г.”, допълни Лазаров. Действията на Анита Мейзер, които според прокуратурата по непредпазливост са причинили смъртта на мъжа ѝ, са представлявали заплаха за живота му. Това беше единствената подробност, за която каза говорителят на окръжната прокуратура. Обвинението е събрало доказателства, за да обвини Мейзер.

От думите на Лазаров стана ясно, че доказателствата са събрани по горещи следи. Едва след повдигане на обвинението ще стане ясно дали ще се иска удължаване на задържането. Съдебномедицинската експертиза още не е готова и прокуратурата не се ангажира за срока на приключването ѝ. Обвинителите спестиха на медиите пикантните подробности по случая. Анита е задържана в полицията вече втори ден.

Мъжът ѝ бе убит през нощта в събота срещу неделя в дома им във Варна - на 200 м от резиденция “Евксиноград”. Драмата става на третия етаж. Атрактивната двойка е позната на всички наоколо. А и баровският ѝ джип я издава, защото вместо номер е изписано името на Анита. Тялото на Николай Димов бе намерено безжизнено в семейното жилище. Слухът, пуснат от самата Анита, бе, че 40-годишният фитнес инструктор и спортист бил вързан със свински опашки приживе. Анита Мейзер, на която той е втори съпруг, твърдяла пред разследващите, че е отишла да пазарува в 2,30 ч през нощта в събота, като оставила Николай пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, които тя не познавала. Когато се прибрала, мъжът ѝ вече бил мъртъв. Тя бе отведена в полицията и часове разпитвана за изчистване на алибито ѝ. Според различни източници Анита е давала противоречиви обяснения за случилото се призори на 14 август.

Приятели на Николай, които са го предупреждавали да внимава с невъздържания характер на половинката си в леглото, бяха категорични, че той е сериозен мъж с бизнес в САЩ. Преди запознанството си с плейбойката бил спокоен, но после се променил. Според приятелите му той не е замесен в схеми и не е длъжник никому. Така се ограничил кръгът от възможни извършители на убийството. Версията на Анита според приятелите на културиста е съшита с бели конци, тъй като Николай е достатъчно силен и опитен, за да се остави без съпротива да бъде вързан от чужди хора. Мъжът на станалата скандално известна като най-коментираната Мисис България Анита Мейзер е и фитнес инструктор. Николай не е заклан, нито прострелян, каквито бяха първоначалните версии, а най-вероятно става дума за удушаване или задушаване, което е причинило смъртта. Появи се и неофициална версия, че престъплението е извършено от страст. От сведенията до момента става ясно, че съпругът на Анита Мейзер е бил удушен при екстремен секс. Това е признала самата тя пред разследващите. Секс бомбата Анита Мейзер разказала пред разследващите, че задушила съпруга си, без да иска, по време на садо-мазо ласки, разкриха от полицията. Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се уплашила.

“Уплаших се”, казала тя и признала какво се е случило Това, че Димов е бил душен обаче, не обяснява как се е получила една прободна рана на шията. Ясно е, че е имало асфиксия. Но не е ясно дали прободната рана е нанесена преди, или след като е душен Николай. Асфиксията представлява нарушаване на дихателния процес, което води до липса или недостиг на кислород в мозъка. Тя може да се получи при бурна любовна игра, в която Анита Мейзер е участвала, но не е знаела кога да спре. Освен за двамата познати на Николай Анита измислила и версията, че е намерила съпруга си сутринта, като се събудила, мъртъв на дивана в хола. Вече е ясно обаче, че тя се е качила с Николай в апартамента. Това е лесно доказуемо, защото цялата кооперация е опасана с видеонаблюдение, камери има и в асансьора, както и на етажа на Анита. Освен това до нейния апартамент се стига само с асансьор, за който трябва човек да има чип или да бъде извикан от горе. Не е ясно с какво е бил задушен Николай, като сред версиите са кабел и свинска опашка.

Близките на Николай не приемат версията с обясненията на Анита Мейзер. Приятели на културиста, запознати доста добре с личния му живот и предпочитанията му, споделиха, че той не си падал по екстремния секс, нито пък по садо-мазо ласки. Николай Димов бил планина от мускули, но оставял Анита да доминира дори в любовната игра Той е тренирал в САЩ бойни изкуства, но винаги бил побеждаван от половинката си, която била необуздана. Скандалите около Анита Мейзер избухнаха преди 2 г. с участието в конкурса “Мисис Свят”. Иначе тя е известна като родната Памела Андерсън заради огромния си силиконов бюст. Във всяка гърда има по 750 кубика. С Николай Димов се запознават в САЩ Женят се на брега на океана в Хавай на 1 януари 2011 г. Преди да се омъжи за Димов, Мейзър има и друг брак - с американец. След развода си с него обаче предпочита да се прибере в родната си Варна. Първият мъж умира през 2008 г. от сърдечен удар. От брака си с него има дъщеря Джули, която е на 26 г. Кариерата й тръгва от еротичен фестивал Анита Мейзер се появи преди 10-ина години в родния шоубизнес. Благодарение на Киро Скалата тя разбута старите миски под светлините на прожекторите и стъпи на всички подуими, коктейли, партита и конкурси. А всичко тръгна от участието на еротичен фестивал в София, където бе сред промоутърите на продуктите, които тогава продаваше Киро Скалата. Той бе сложил Анита Мейзер на огромна реклама, като само гърдите бяха над един метър.

“Не съм осъзнавала, че съм на порно фестивал и какви ще са последствията след време. Аз съм освободен човек. Ако не бях омъжена - съвсем нямаше да ми пука, ако пък не бе и дъщеря ми - съвсем щях да съм перде. Наистина се чувствам свободна да правя каквото си искам. Оттогава се говори, че съм имала порно кариера. Щом искат да говорят така, да го правят”, твърдеше самата Анита.

Жената, която не крие, че възрастта надхвърля 50 г., се гордее с най-големия силиконов бюст у нас - с 14 см по-голям от този на Памела Андерсън. От години Анита Мейзер е в центъра на шоубизнеса в Лас Вегас, където изкарваше по половин година. С Киро Скалата са странна двойка - ту се карат, ту се сдобряват, водени от своите лични бизнес интереси. През 2012 г. Николай Димов я обявява за издирване, след като следите се губят за няколко седмици. В крайна сметка се обажда от Италия, като твърди, че е на Апенините, тъй като дъщеря е застрашена от отвличане. За евентуален похитител Анита Мейзер посочва именно Киро Скалата.

За последно сексбомбата твърди, че Киро е повече от брат и не би позволила някой да каже лоша дума за него. Самата Анита Мейзер инвестира в недвижимо имущество. Тя е заложила на акции на стоковата борса и следи движението им. Обича да се навърта около плейбой събития в САЩ. Твърди, че легендарният Майк Тайсън, впечатлен от нейния бюст, предложил 10 000 долара за една нощ с нея, но тя не приела офертата и трудно се измъкнала от лапите на боксьора. В едно интервю Анита Мейзер твърди, че не се срамува да стане скоро баба - напротив, желае го и ще се радва да дундурка бебе. Занимава се с интериорен дизайн и отрича в профила си да има пластични подобрения по тялото си, като изключва гърдите. Тя ги харесва, гордее се с краката си и със задните си части, за които полага грижи всеки ден, като тренира. Казва, че с последния съпруг имат луда любов.