Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жена на около 60-65 г. е отмъкнала таблет на дете, което обядвало със свой връстник и двама възрастни мъже в заведение в Стара Загора. Това се оплака вчера майка му Светла Димитрова във фейсбук.

Наглата кражба е заснета от охранителни камери в ресторанта. На тях се вижда, че старицата протяга ръка, взима чужда найлонова чанта и започва да рови в нея. Изважда таблет, слага го в своя пазарска торба и се отдалечава. Възрастната жена е облечена в розови дрехи, косата ѝ е посивяла.

Собствениците на заведението са предали записите от камерите в полицията, пише майката.

Бабата е била засечена за последно в района на кучешката градина в Стара Загора. Според Димитрова крадлата вероятно живее в близките блокове и моли всеки, който има информация за нея, да съобщи в МВР.

Самоличността на възрастната жена до вчера привечер беше неизвестна. Полицията продължава да издирва старицата от записите, които са достъпни в личния фейсбук профил на Димитрова. 

Ето и цялото съобщение на майката: В неделя на 24.07.2016 около 1,30 ч  на обяд дъщеря ми и баща й с негов приятел се отбиват в заведение за бързо хранене на централния пазар, за да нахранят детето. Тогава се случва кражбата (на видеото се вижда, как жената умишлено се оглежда и съвсем съзнателно взема единствено таблета от торбата). След подлото действие на възрастната жена съпругът ми засича сигнала на устройството в продължение на няколко часа на (чрез GPS) на адрес ул. "Димитър Подвързачов"N° 9. До момента жената не е намерена.