Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Часовникът “Картие” на по-малката сестра струва 14 500 паунда, този на херцогинята - само 4500

Годежният пръстен е 250 000 паунда, а бижуто от лейди Даяна в момента е оценено на 108 000

Въпреки престижа, че е омъжена за принц Уилям, в много отношения Кейт Мидълтън винаги ще отстъпва по лукс и богатство на по-малката си сестра Пипа.

Най-известната кума е на път да мине под венчилото с мултимилионера финансист Джеймс Матюс и скоро ще заживее така, както сродената за кралската фамилия би могла само да мечтае. Макар Кейт да е омъжена за истински принц и да е майка на потенциален престолонаследник, малката й сестра Пипа е на път да сбъдне мечтата на всяко момиче. И докато едната е длъжна да спазва строгия кралски протокол на поведение, небето е единствената граница пред другата.

Пипа Мидълтън има връзка с милионера от 2012 г., като на няколко пъти се разделят и събират. Бъдещият й съпруг е наследник на една от най-заможните английски фамилии Притежава частен самолет на стойност 3 млн. паунда А родителите му са собственици на един от най-хубавите хотели на карибския остров Сейнт Бартс, където бъдещата им снаха може да почива винаги когато пожелае.

За разлика от нея Кейт е принудена да планира добре семейните ваканции, за да не демонстрира разточителност и безхаберие. Едно от основните правила, които херцогинята на Кеймбридж трябва да спазва, е да се държи благоприлично и пестеливо. Налага й се да живее във влажното графство Норфолк, докато малката й сестра вече се нанесе в къщата на Джеймс в лондонския престижен квартал "Челси".

Годежният пръстен на Пипа е поредното доказателство за финансовите възможности на бъдещия й съпруг. Докато Кейт трябваше да се задоволи с пръстена на Даяна, сестра й получи уникален диамант. Въпреки че е по-малък от този на Кейт и не толкова значим исторически, пръстенът е доста по-скъп.

Според експерти бижуто е изработено от престижната ювелирна фирма "Ашер", направено е от платина. Диамантът е три - каратов.

Този на Кейт е наследен от Уилям след смъртта на майка му през 1997 г. В центъра си има голям красив сапфир, а около него са наредени 14 малки диаманта, всеки от тях сияещ със собствена светлина.

"Ако трябваше утре да избирате какъв пръстен да си купите - като на Кейт или като на Пипа, този на Пипа щеше да е по-скъп. Ценното в пръстена на Кейт е историята, с която е свързан”, споделя Дейвид Алън, творчески директор на сайта за продажба на бижута 77 Diamonds.

За скъпите бижута и живота на сестрите Мидълтън четете в хартиеното издание на в. "168 часа"