Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От първия ден на седмицата ограничете разговорите с колегите и с началниците си, за да не се изпокарате заради вашите критични забележки, които не успявате да преглътнете. Не започвайте нови занимания. От понеделник всички прибързани действия ви обричат на провал. Отстоявайте мнението си и бъдете верни на себе си само ако сте сигурни в правотата си. Хладният разум ще ви помогне да надмогнете проявите на агресия. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени. Поставете началото на реализация на вашите идеи, но само с помощта на делови партньори, които са готови да ви подкрепят. Търпението и тактът са във ваша полза. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от простуди, които може да ви споходят дори и на плажа. Не се захващайте с ремонти у дома. В почивните дни се отдайте на отдих и развлечения.

ЛЮБОВ Любовта ще ви помогне да излекувате душата си, ако съумеете да я съхраните. При недоразумения не избързвайте с разговори и изясняване на отношенията, защото ще си създадете сериозни проблеми с интимната половинка.