Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни не пропускайте да изявите творческите си заложби. Отдайте се на активна работа и изяснете отношенията с вашите колеги. Предстои ви доста натоварен в професионално отношение, но и успешен ден. От понеделник няма да ви липсват емоции, делови предложения и разговори, но ще са във ваша полза. На работното място се справяте отлично със задълженията си, ако се заемете само с тях и не се разсейвате със странични задачи. Очаквайте приходи. Договорите, сключени преди време, също ще ви зарадват с постъпления. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако сте разумни и умерени. Не се захващайте със задачи, които не можете да завършите. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете полезни на хората, които имат нужда от вас, без да очаквате същото в замяна.

На работното място се чувствате силни и самоуверени. Въпреки това не поставяйте ново начало.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но можете да си измислите болежки или да се почувствате уморени и отпаднали, с главоболие и обостряне на хронични заболявания. Погрижете се за почивката си.

ЛЮБОВ Възможни са усложнения в личния живот и любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.