Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Вашата доверчивост към хората от вашето обкръжение може да ви попречи да избегнете загубите на работното място. Задълбочете се в работата си. Трудностите няма да са малко, но не бива да ви притесняват. От понеделник до края на седмицата е ваше задължение да намерите компромисно делово решение, свързано с очаквано от вас финансиране на нов проект, за да ви подкрепят както колегите ви, така и вашите началници. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши приятели и да се доверите на колегите си. Нетърпението и избухливостта са във ваша вреда.

Не вземайте сами важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби. Не сядайте зад волана. Насрочете на всяка цена последна проверка преди подписването на финансови договори, докажете, че сте стабилни, за да уговорите кредитиране и да осъществите планираните инвестиции. При възможност пътувайте.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако сте отговорни към себе си. Пригответе нещо вкусно за хапване и не си създавайте безпричинни притеснения. Не забравяйте, че в горещините сте податливи на проблеми със стомаха.

ЛЮБОВ Жените да са предпазливи към новите си познати, които може да се окаже, че не са подходящите интимни партньори. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото ще се почувствате разочаровани и нещастни.