Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни имате планове и пътуване, но явно се налага да ги отложите заради тревоги с ваши близки. По-добре останете и им помогнете, ако ви е по силите. На работното място ще жънете успехи. От понеделник поставете успешно начало на важни делови разговори и осъществете срещи с нови партньори. Съдбата ви дава шанс да се срещнете със стари колеги, които ще ви бъдат полезни при постигане на вашите нови цели. Преодолейте вашата чувствителност, нерешителност и съмнения. Причината да сте неуверени е породена от разочарованието ви от колеги, на които сте имали доверие, но са ви разочаровали. Не се включвайте в инвестиции, свързани с нови проекти, с които не сте запознати. Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма. Очаква ви успех, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги.

ЗДРАВЕ Нестабилната ви психика оказва сериозно влияние върху физическото ви състояние. Здравето ви изисква грижи. Не забравяйте, че главоболието от погълнатия алкохол и обилната храна сте си причинили вие.

ЛЮБОВ Ако сте срещнали своята половинка, но не сте създали семейство, е време да направите своя избор. Несемейните и все още самотни ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка.