Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Фенове на Гери-Никол, които наричат себе си “геринатори” (от името на младата певица) нападнаха друга изпълнителка - Веси Бонева, с цветисти обиди във фейсбук. Причината за атаката е неин шеговит пост по адрес на Гери-Никол на личната й страница.

Почитатели на изпълнителката на I'm The Queen са решили да изненадат своята любимка за рождения ѝ ден, който е на 30 юли. Тогава тя става на 18 години. За да я сюрпризират, са разпратили съобщение до различни популярни личности, с което искат от тях да запишат кратък поздрав за Гери-Никол. А накрая да съберат всички честитки в общ клип.

Веси Бонева публикува въпросното съобщение и към него написа: “Съобщение от феновете на Герито: Много се замислям дали да не изпея един видео бърдей за кралицата?! WTF ха-ха-ха. Не могааа!”.

Нейни приятели се включват с шеговити писания, развеселени, че феновете наричат себе си “геринатори”. Това, както и постът на Веси Бонева обаче истински разгневяват запалените почитатели на Гери-Никол и те изригват с купища обиди. Авторите на попържните са тийнейджъри, които злостно нападат не само Веси, но и Дара, дъщерята на Ива Екимова, включват и Рут Колева. В дългата тирада хлапетата издигат в култ “своята кралица”, за която казват, че е стигнала върха на музикалната сцена със своите три песни, и се надпреварват да обиждат визуалните и певчески качества на Веси и Рут.