Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Надявам се и тази "дама" и всички останали "дами и господа" да разберат много ясното ми послание и становище.

Очевидно не бих могла да го обясня по друг начин. Засега няма да разкривам името, нито номера, което не значи, че изобщо няма да го кажа.

Вчера през деня получих съобщение, че има едно много добро предложение за работа, ако ме интересува. Очаквах да е във връзка с работата, с която се занимавам, а това е единствено и само като модел. Съобщението, което пристигна, меко казано ме ужаси.

Готов е да плати, колкото желая.

Но аз нямам цена и не можете да ме купите. Затова не пътувам в бизнес класа. Не обичам 5-звездни хотели, защото в 4-звездните услугите и комфортът са по-добри.

На миските, които водят такъв начин на живот, желая много здраве и нека продължат така, ако това им доставя удоволствие.

Аз не съм те. Те никога няма да бъдат като мен.

Макар че не вярвам на това, което казвате, докато не го видя със собствените си очи. Казахте "ресторанти", "излизания", "флиртове".

Не страдам от мания, че трябва да обядвам в скъпи ресторанти и да ходя на най-луксозните места.

Точно довечера имам намерение да изляза в едно заведение, а то не се намира в Сингапур, а в моя град. Но ще се чувствам като в най-хубавото заведение и на най-добрата дестинация, защото ще бъда заобиколена от приятели, нормални хора, а не от някакви съмнителни типове като вашите.

Мис "Черна гора" публикува този статус в профила си във фейсбук