Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След години на драма между членовете на пънк-рок групата Blink-182 най-накрая можем да се насладим на седмия им албум. И не само това. Тавата дебютира директно под номер едно в Съединените щати и Великобритания. Такъв успех Blink-182 не са постигали от 15 години.

Драмата за пънк-рок идолите започна през не толкова далечната 2011 г., когато Том де Лонге беше толкова зает със своите странични проекти, че попречи на колегите си да записват новите си материали. След поредица разногласия Де Лонге напуска бандата, която започва работа по California с подходящ заместник.

И постигат успех, какъвто не са виждали от годините, когато тийнейджърите, които сега са възрастни, подскачаха под звуците им.

Дебютният сингъл от албума също завладя челната позиция. Това е първият номер едно сингъл на момчетата - Bored to Death, от десетилетие насам. Това е и първата песен, която записват с новия си продуцент Джон Фелдеман.

А ревютата за тавата от видните музикални критици?! Всички са впечатлени от звученето, което носи вибрациите на миналото. За предишната работа на бандата напомня най-много песента Cynical.

Тракът Los Angeles пък е намигване към по-експерименталното звучене на Blink-182.

Зад всяка творба в албума всъщност стои дълга интересна история. Някои са пренаписвани по няколко пъти, други са вдъхновявани от любовта или всякакви безумни неща, трети са били на косъм да отпаднат от тавата.

Каквото и да се е случвало обаче, Blink-182 заедно с Фелдеман успяват да се върнат на върха, като разбиват класациите, впечатляват критиците и стоплят сърцата на някогашните пънкари.