Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Подгответе предварително предстоящото пътуване, за да не се налага да ви заместват вашите колеги и да не ви товарят, като се върнете с техните задачи. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи и да посрещнете гости, които не са ви особено приятни. От понеделник деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена, а колегите да са заядливи с вас. Не забравяйте, че е във ваша полза да цените положителните им качества. В деловите ви отношения цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни много ваши неприятели. Вместо да се ядосвате, не им обръщайте внимание. Така ще ги принудите бързо да забравят за намерението си да ви вредят, защото целта е да сте гневни, а не иронично спокойни и вглъбени в работата си.

ЗДРАВЕ Сутрин сте разсеяни и може да навредите на здравето си. Не са изключени травми заради прибързаността ви. Ако сте на почивка, не прекалявайте с концентратите под жаркото слънце, за да избегнете нови проблеми.

ЛЮБОВ Не пропускайте да се прибирате по-рано, за да имате време и за интимни мигове с любимите си хора. Запознанствата ще ви донесат разочарование. Демонстрацията на чувства цели да бъде извлечена някаква полза от вас..