Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Съветът ми е колкото и да сте нервни и нахъсани да мъстите, вие си знаете за какво, да се въоръжите с такт и да проявите разбиране към трудностите, които срещат вашите колеги. Помогнете, но само ако не вредите на вашите задължения. От понеделник ползотворния делови разговор ще ви ободри и зареди със сили и с нови надежди за реализация. Съдбата ви подлага на сериозно професионално изпитание, за да провери дали отново сте склонни да рискувате необмислено и да се провалите. Завършете всичките си задачи, защото рискувате да пропуснете поставените срокове. Имате възможност да обсъдите и разрешите финансов спор с ваши делови партньори, които отказват да признаят, че са ви измамили. Не преглеждайте разсеяно финансовите документи. Не са изключени грешки, за които ще плащате след време. Не пътувайте, а завършете задачите си в четвъртък.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи, защото се чувствате отпаднали и без желание за активна работа, но причината е ясна - преумора. Почивката е задължителна, а също така и умереното спортуване.

ЛЮБОВ Очакват ви усложнения в отношенията с любимите ви хора, които могат да доведат до пълен разрив заради изневяра от ваша страна. За да тръгнете по този път, явно имате сериозна причина.