Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни ще изненадате и самите себе си, ако си наложите търпение, за да успявате на работното място без прибързаност, опитвайки се да изпреварите времето. Не надценявайте силите си, за да се справите със задълженията си, без да се налага странична помощ. Не бягайте от отговорност, за да не си навредите и да отдалечите целите си. От понеделник отхвърляйте задачите, които сте планирали за седмицата. Не ви съветвам да провеждате съвещание, ако се чувствате уморени. Бъдете предпазливи при запознанства, за да избегнете разочарованията заради присъствието на злонамерени хора, които искат да се възползват от вас и от които трудно ще се отървете. Внимавайте с новите си делови познати. Работите упорито, защото знаете, че ще получите добро заплащане. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките. Приемете предложенията за допълнителна работа, ако ви ги направят в четвъртък.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. В чудесна физическа форма сте. Благоприятни са профилактично лечение на хронични заболявания, също и нетрадиционно лечение. Напрежението не ви се отразява добре.

ЛЮБОВ Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Любовта трябва да бъде разпалвана непрекъснато. Вечер приготвяйте нещо вкусно за хапване и любимото ви вино.